Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima apariție TV a jurnalistului Florin Condurățeanu: Cu doar câteva zile în urmă a fost prezent la Antena Stars

spynews.ro
Florin Condurățeanu

Lumea televiziunii a mai pierdut astăzi un nume mare, pe Florin Condurățeanu. Jurnalistul a încetat din viață în urma unui stop cardio-respirator. El fusese invitat cu doar câteva zile în urmă în emisiunea Star Magazin de la Antena Stars, locul pe care îl considera ”acasă”.

Este o zi tristă pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au admirat din fața televizoarelor pe celebrul jurnalist Florin Condurățeanu.

Din păcate, la vârsta de 71 de ani, astăzi Florin Condurățeanu a plecat dintre noi lăsând în urmă râuri de lacrimi și multă durere. El s-a stins din viață fulgerător în urma unui stop cardio respirator, informează spynews.ro.

Citește și: VIDEO | Mihai Gâdea, în lacrimi la 'Sinteza zilei': 'Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Codurăţeanu'

Florin Condurățeanu, prezent la Antena Stars, în ultima apariție TV înainte de moarte

Florin Condurățeanu era considerat unul dintre cei mai mari jurnaliști ai ultimilor ani, iar ori de câte ori era sunat, omul de televiziune nu refuza nicio invitație și era prezent în orice emisiune sau la orice eveniment unde era chemat, având mereu la el buna dispoziție, dar și cele mai multe informații în materie de ce ține de showbiz și mass-media.

Așa s-a întâmplat și pe 23 iunie, atunci când Florin Condurățeanu a fost prezent pentru ultima oară într-un platou de televiziune. Nea Țuțu a fost invitat la Star Magazin de la Antena Stars, acolo unde se simțea ca acasă, locul de care spunea mereu că vine cu mare drag.

Citește și: VIDEO Cele mai tari povești cu Florin Condurățeanu povestite de Cătălin Oprișan: 'Te pup, Adrienuțule, ești bun, îl omori pe matroz. Ăsta pierde alegerile'

Prezent de zeci de ori în emisiune, Florin Condurățeanu s-a prezentat cu cele mai proaspete informații în materie de subiectele dezbătute și nimeni nu avea cum să se gândească că e pentru ultima oară când va lua loc pe scaunul din stânga al invitatului. Din păcate, așa s-a s-a întâmplat.

Florin Condurățeanu a lăsat în urmă un gol imens

Citește și: Acestea sunt ultimele cuvinte scrise de Florin Condurățeanu înainte de a muri: 'De un secol, Rapid driblează plictiseala'

Vestea că marele Florin Condurățeanu a murit a picat ca un trăsnet pentru toată lumea, iar mai mulți oameni de televiziune și-au exprimat regrele pe paginile lor de socializare în urma anunțului trist al acestei seri.

În urma sa Florin Condurățeanu a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscu și l-au admirat, colegilor de breaslă, dar mai ales familiei.

Citește și: A murit jurnalistul Florin Condurăţeanu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.