Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Pop spune ce nu s-a văzut în cazul lui Florin Piersic: 'Ei l-au ținut în viață!'

stirescu.ro
Monica Pop

Doctorul Monica Pop spune ce nu s-a văzut în cazul lui Florin Piersic. Managerul Spitalului de Oftalmologie Lahovari spune cine sunt adevărații eroi, care l-au ținut în viață pe marele actor.

 

„Nimeni nu spune nimic despre medicii anesteziști. Vreau să vă spun că ei l-au ținut în viață. Ca să fie în viață un pacient cu afectări cardiace și septicemie, este ceva extraordinar. Sunt niște eroi acești medici și, fără ei, chirurgul nu poate face nimic. bineînțeles, chirurgii au fost de cel mai înalt profesionalism, iar eu mă bucur și îl felicit pe Florin Piersic pentru alegere. Eu sper și cred că el va depăși momentul și o să îl vedem din nou pe scenă“, a spus medicul Monica Pop la B1 TV.

Actorul Florin Piersic se află, de ieri, la Spitalul Foișor, unde a fost operat la genunchi. Intervenţia a durat mai bine de o oră. Medicii de la Spitalul Foișor i-au montat maestrului o proteză provizorie, cu pompă de antibiotic pentru a curăța locul.

„În urma evaluării din această dimineață, s-a constatat că starea de sănătate a domnului Florin Piersic este ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă”, spun medicii de la Foişor. În prima zi după operație, parametrii biologici legați de inflamație s-au ameliorat. Piersic este afebril, cooperant, se alimentează și bea lichide singur. Perioada critică postoperatorie este de 72 de ore.

Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale extrem de dificile. Medicii de la Spitalul Foișor i-au montat maestrului o proteză provizorie, cu pompă de antibiotic pentru a curăța locul.

Evoluția postoperatorie a marelui actor a fost una foarte bună. În acest moment se află pe secția de Terapie Intensivă, având în vedere complexitatea intervenției chirurgicale prin care a trecut. Din fericire, operația a fost un succes, spun medicii.

Florin Piersic s-ar putea întoarce la Institutul din Cluj Napoca, deoarece ar avea nevoie de un nou stimulator cardiac, în condițiile în care cel pe care îl avea montat i-a fost îndepărtat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.