Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Tatoiu, AUDIATĂ de judecători într-un proces controversat

showbizreport.ro
monica tatoiu

Cristian Boureanu și fosta soție, Irina, s-au întâlnit, joi, pentru a doua oară la Judecătoria Sectorului 6, unde se luptă pentru custodia fiicei lor, Ioana. Întrucât de această dată au fost audiați martorii, fostul politician a venit cu Monica Tatoiu, care cunoaște foarte bine situația familiei Boureanu. Aceasta este de părere că Ioana nu se va mai cuminți niciodată.

Procesul pentru custodia minorei se apropie de sfârșit, iar în curând magistrații vor decide în grija cui va rămâne Ioana.

O nouă LOVITURĂ pentru Gigi Becali: Ce proces A PIERDUT afaceristul

Irina Boureanu a cerut custodia exclusivă și vrea ca fiica ei să primească pensie alimentară de 2.000 de euro, pe lângă taxa școlară de 4.000 de euro pe care tatăl său o achită deja.

Anunțul ȘOC făcut de retailerul online Elefant.ro: 'Vom putea vinde operațiunile'

În cadrul întâlnirii de la tribunal, au fost audiați martorii din partea lui Cristian Boureanu. Irina nu a adus pe nimeni întrucât s-a bazat doar pe mărturiile minorei.

Monica Tatoiu, prietenă apropiată a familiei Boureanu, care a și meditat-o pe Ioana la matematică ca să nu rămână coringentă, a spus în fața magistraților că indiferent cu cine va rămâne adolescenta, aceasta nu are prea mari șanse să se mai schimbe vreodată.

“Acestei femei nu-i pasă de copil, ci de pensie. Mama Ioanei a cerut banii aceştia pentru că nu are loc de muncă, nu are nici un venit din care să trăiască. Nu e o femeie a secolului 21. Ioana s-a întors la Cristi, dar vine doar pentru bani. Mama ei nu-i dă nimic, nici bani de buzunar. Ioana e o cauză pierdută şi îmi pare foarte rău pentru ea, cred că doar rugăciunile părinţilor o mai pot salva pe această fată. Sau, mai e o alternativă: eu aş duce-o într-un internat de fete cu program din acesta ca de armată. Din păcate, războiul părinţilor e o crimă emoţională pentru orice copil”, a spus Monica Tatoiu, potrivit Click!.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.