Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monstrul din Cipru nu a minţit: Poliţiştii au găsit în apele lacului acid o valiză cu corpul neînsufleţit al unei femei, cel mai probabil românca din Buzău

Continuă cercetările în Cipru, în cazul criminalului în serie care a mărturisit că a ucis șapte femei, dintre care două din România - mamă și fiică. Polițiștii au scos, duminică, din apa unui lac toxic o valiză, în care au găsit cadavrul unei femei, potrivit digi24.

Criminaliștii caută de dimineață valizele în lacul Kokkinopezoula, cunoscut și ca „lacul roșu”, din apropiere de localitatea Mitsero. Aici a povestit criminalul în serie că a aruncat corpurile a trei dintre victime.

„Valiza conține cadavrul unei femei și un bolțar”, a spus un polițist, potrivit cyprus-mail.com.

Citește și: Ministrul interimar al Justiției, REACȚIE FULGER la suicidul de la Parchetul General

Potrivit declarațiilor scrise date de principalul suspect, ar putea fi vorba despre românca din Buzău sau de femeie de 30 de ani din Filipine, pe nume Maricar Valdez Arquila.

Localizată cu o cameră robotizată, valiza scoasă azi la suprafață a fost trimisă imediat la morgă, pentru identificarea victimei. Cadavrul se afla în stare avansată de putrefacție. Anchetatorii au localizat o a doua valiză, pe care urmează să o aducă la suprafață abia luni. Între timp, continuă căutările pentru localizarea unei a treia valize.

Livia Florentina Bunea şi fiica ei de opt ani, Elena Natalia Bunea, au fost date dispărute în septembrie 2016 și se crede că ar fi printre primele victime ale lui Nicos Metaxas, în vârstă de 35 de ani. O lună mai târziu, poliţia din Cipru trăgea concluzia că cele două şi-au făcut bagajele şi au plecat. Reporterii au adus, însă, dovada că investigaţia e superficială: au filmat în apartamentul femeii şi au arătat că nimic nu lipsea, aşa că ipoteza plecării de bună-voie nu stătea în picioare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.