Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / Monstrul din Cluj care și-a UCIS copilul și-a TĂIAT VENELE când a fost încercuit de polițiști - FOTO-VIDEO

Facebook.com
Takacs Gyorgy

UPDATE:

Medicii anunță că starea de sănătate a bărbatului suspect că și-a ucis copilul este stabilă. „Barbatul a fost gasit cu plagi prin injunghiere, probabil prin autoagresiune. La momentul actual este stabil hemodinamic si respirator, iar leziunile sunt in curs de investigare. In functie de rezultatul investigatiilor, el va fi directionat catre o alta sectie a spitalului”, au declarat medicii de la Spitalul Județean de Urgență Cluj.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Bărbatul din Cluj suspectat că și-a ucis copilul și-a tăiat venele când a fost încercuit de polițiști. El a încercat să se sinucidă, dar a fost capturat rapid de oamenii legii. Medicii au intervenit de urgență și l-au stabilizat.

Citește și: VIDEO Iranul sfidează SUA și le arată că e gata de RĂZBOI: Armata a bombardat o machetă a unui portavion american

Takacs Gyorgy, tatăl copilului de 8 ani care a fost omorât, a fost găsit marți în zona localității Filea de Jos, județul Cluj.

Copilul de 8 ani din Cluj, dat dispărut în 25 iulie, a fost găsit marți înjunghiat în inimă, pe un drum din localitatea clujeană Lita. Copilul era în mașina tatălui său.

Takacs Gyorgy era de profesie taximetrist. Potrivit unor taximetriști din Cluj, Takacs Gyorgy nu era o persoană care să iasă în evidență cu ceva anume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.