Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MONSTRUOS Fostul primar liberal din Brașov care a batjocorit mai mulți băieței a fost ARESTAT: Șantajiștii săi îi sunt colegi de celulă - VIDEO

houstonchronicle.com
extradare catuse

Gheorghe Podar, un bărbat de 65 de ani, fost primar al Partidului Liberal '93 în comuna Cristian din județul Brașov, a fost arestat pentru acte sexuale cu minori. În arest au ajuns și trei persoane care l-ar fi șantajat cu publicarea unor filmări cu abuzurile, anunță digi24.ro.

Procurorii dețin probe care privesc abuzuri repetate, comise de fostul primar Gheorghe Podar asupra unor minori. Un apropiat al edilului a filmat scenele, iar imaginile au ajuns la mai mulți localnici dintr-o comună învecinată, în care bărbatul are o casă de vacanță.

Citește și: Cozmin Gușă aruncă bomba: Doi securiști duc o luptă acerbă pentru intrarea în turul II

Investigația autorităților a stabilit că unele dintre persoanele care au intrat în posesia filmului l-au șantajat pe fostul primar cu publicarea imaginilor. Au pretins și au primit de la el sume importante de bani.

Vlad Teodorescu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul de Minori și Familie, Brașov: De la 100 de lei până la 3.500 de euro, o parte din aceste sume au fost plătite, într-adevăr.

Fostul primar și trei dintre cei care l-ar fi șantajat au fost arestați pentru 30 de zile.

În comunitatea din care provin victimele și presupușii autori ai șantajului, oamenii îl consideră nevinovat pe bărbatul de 65 de ani.

Citește și: EXCLUSIV Cazul Caracal, o lucrătură a Serviciilor? Surse din Poliție, în luna septembrie: ‘Înainte de alegeri, apare vreuna din fete’

 

Procurorii și polițiștii de la Crimă Organizată îi cercetează pe presupușii autori ai șantajului, într-un alt dosar penal, pentru deținere de materiale care conțin pornografie infantilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.