Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Morais: 'A fost o înfrângere puţin dureroasă pentru că am pierdut primul loc, dar e bine totuşi că suntem calificaţi'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam FCSB Steaua Junior Morais

Jucătorul Junior Morais a declarat, joi seară, că înfrângerea echipei FCSB cu Lugano, scor 1-2, în grupele Ligii Europa, este dureroasă, dar important este că formaţia lui Nicolae Dică a reuşit calificarea în 16-imile Ligii Europa.

"A fost o înfrângere puţin dureroasă pentru că am pierdut primul loc, dar e bine totuşi că suntem calificaţi. Acum aşteptăm un adversar mai uşor în primăvara europeană, să putem să ne calificăm mai departe. Nu a fost vorba de lipsă de omogenitate, echipa a încercat să joace, dar au lipsit şi mulţi titulari. Au fost acele greşeli, când am primit golurile în prima repriză, iar în a doua am încercat să ne revenim, dar nu am reuşit. Cu siguranţă a fost penalti, m-a atins la picior, la fel şi la Tănase. Dar nu mai putem schimba nimic acum, mergem înainte", a declarat Morais, potrivit News.ro.

Formaţia FCSB a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, de echipa elveţiană Lugano, în ultima etapă a grupei G a Ligii Europa. Echipa lui Nicolae Dică încheie grupa pe locul doi, pe prima poziţie terminând Viktoria Plzen, care s-a impus cu 2-0, în deplasare, în faţa echipei Hapoel Beer Sheva.

Viktoria Plzen a încheiat grupa cu 12 puncte. FCSB a terminat pe poziţia a doua, cu 10 puncte, Lugano pe locul trei, cu 9 puncte, şi Hapoel Beer Sheva pe 4, cu 4  puncte. Plzen şi FCSB sunt calificate în 16-imile Ligii Europa.

Tragerea la sorţi a 16-imilor va avea loc luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.