Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul local PNL care dă Bacalaureatul la 42 de ani: 'Mă înscriu și la facultate, sunt ambițios'

adevarul.ro
daniel morosanu orban

Intrat în vizorul publicului larg pentru susținerea examenului de Bacalaureat la 42 de ani, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, Daniel Moroşanu, spune că s-a ambiționat și o să se înscrie și la facultate. „Nu mă aștept la o notă foarte mare. Sunt mulțumit cu una de trecere”, a spus el, la Digi24, după proba la Istorie:

  • „A fost excelent. M-am prezentat la examenul de Bacalaureat la istorie, am fost pe subiect, să știți că am învățat, m-am pregătit cu speranța că voi lua o notă de trecere. Nu mă aștept la o notă foarte mare. Sunt mulțumit cu una de trecere și per total să am o medie care să-mi satisfacă această dorință, să am Bacalaureatul. Sincer, istoria mi-a plăcut mai mult. Nu pot să zic că la Limba și literatura româna nu m-am descurcat. Acum să vedem ce notă o să iau”
  • „Toate provocările din ultimele zile, mai mult din partea media locală și centrală, m-au determinat, deși nu intenționam, să continui și să mă înscriu și la facultate. Sunt un tip ambițios, am capacitatea și voi face și dovada să merg la facultate. Nu mă pricep cu doctoratele, că nu vreau să ajung ca domnul Ponta să plagiez. Îmi știu limitele și îmi sunt suficient doar studiile superioare, facultate și licență”
  • „Am absolvit școala complementară de mecanici auto, tocmai datorită faptului că fac parte dintr-o familie modestă și am considerat, după terminarea a opt clase, că trebuie să-mi iau viața în propriile mâini și să fac ceva. Am urmat o școală postliceală complementară de doi ani, de mecanici auto, am absolvit cu diplomă. Nu am profesat în acel moment, pentru că era visul tuturor tinerilor, după ce îți termini studiile, să pleci în străinătate. Am plecat pentru doi ani în Turcia. Am muncit la o firmă ca orice muncitor necalificat. După ce m-am întors în țară, visul oricărui tânăr era să plecăm spre Occident. Am plecat în Italia pentru doi ani, dar în intervalul de timp dintre Turcia și Italia am decis să mă căsătoresc, să fac o familie”, a explicat prim-vicepreședintele PNL Vrancea.

Întrebat dacă adversarii politici au râs de el, prim-vicepreședintele PNL Vrancea a spus: „Cine, Marian «Portofel» (Oprișan – n.red.)? N-au râs de mine. Nu poate să râdă de mine. A distrus județul Vrancea. Sunt un tip omogen, un tip care mă implic. Vom fi generația care vom îndepărta această camarilă a lui Marian Oprișan, al lui «Portofel» și vom da viață acestui județ”, a conchis politicianul.

Citește și: Victor Ciutacu face anunţul zilei: Arestare importantă în celebrul caz al cârciumei care a vândut guvernului măşti de 11 milioane de euro .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.