Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu face anunţul zilei: Arestare importantă în celebrul caz al cârciumei care a vândut guvernului măşti de 11 milioane de euro

captura youtube
Cătălin Robertino Hideg

Jurnalistul Victor Ciutacu anunţă că procurorii au obşinut un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele soţiei lui Cătălin Hideg, omul de afaceri care se află în spatele magazinului sătesc prin care Guvernul a cumpărat, la începutul pandemiei, măşti în valoare de peste 11 milioane de euro.

"Mandat de arestare de 29 zile pentru soția lui Cătălin Hideg, titularul primului import masiv de măști din Turcia (11,5 milioane €) din vremea pandemiei. E ăla cu bucătăreasa care administrează magazinul sătesc de la Uzunu (Giurgiu). Acuzațiile sunt, dacă mă întrebați pe mine, jenante, da' gestul contează. Pentru că e menit să-i forțeze mâna lu' omu-său să se întoarcă de la Abu Dhabi. Unde a roit-o "la muncă"...", scrie Ciutacu pe Facebook.

Cătălin Hideg, un om de afaceri ce face parte dintr-o aripă a masoneriei și a fost doctorand la Academia SRI, este cel care controlează afacerea prin care o firmă de distribuție de băuturi alcoolice și mâncare, înființată în 2019, care a furnizat statului român 1,7 milioane de măști de protecție.

Mai precis, firma Romwine & Cofee SRL din Giurgiu a câștigat procedura de achiziție inițiată de în 11 martie de Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC) pentru echipamente de protecție. Romwine & Cofee SRL este distribuitor al grupului Sanimed International Impex, după cum a recunoscut Hideg într-o intervenție la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.