Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mort de beat și fără permis, la volan, un șofer s-a trezit și cu DGA pe cap: a oferit șpagă 400 de euro să scape de dosar penal

catuse politie

Un bărbat a fost prins duminică în flagrant delict după ce a promis unor polițiști din județul Dolj 400 de euro ca să nu îi întocmească dosar penal. Inculpatul a fost depistat la volan fără permis și băut. Potrivit Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, sâmbătă seara, în comuna Melinești, un echipaj de poliţie rurală format din doi agenți de poliție a depistat în trafic un șofer care nu deținea permis de conducere. După oprirea mașinii, polițiștii l-au testat cu aparatul Drager Test, rezultând 1,1 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care l-au dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, unde i-au fost prelevate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În timpul derulării acestor activități, șoferul a promis echipajului 400 de euro pentru a nu i se întocmi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și fără permis de conducere. Polițiștii au refuzat propunerea şi au anunțat organele judiciare din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, care au procedat la sesizarea procurorului, sub coordonarea căruia s-au desfășurat de activități procedurale pentru probarea activității infracționale a persoanei în cauză. Inculpatul a fost reținut, iar duminică Tribunalul Dolj a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.