Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moș Crăciun ajunge la casele copiilor, chiar dacă pandemia a afectat omenirea

mos craciun

Moş Crăciun nu renunţă la călătoria în jurul lumii nici anul acesta, dar îi anunţă pe copii că va respecta măsurile de siguranţă. Mai sunt două luni până la Crăciun şi mulţi oameni au început deja pregătirile. Cu atât mai mult cu cât nu este vorba doar despre decoraţiuni şi împodobirea bradului în Ajun, ci şi despre consolidarea relaţiilor de familie, atenţia acordată micilor detalii din viaţa apropiaţilor sau alegerea cadoului perfect pentru cei dragi, relatează Mediafax.

Toate acestea nu se pot întâmpla peste noapte, dar călătoria lui Moş Crăciun în jurul lumii da. Iar anul acesta, paralizat de epidemia de COVID-19 din multe puncte de vedere, nu va face excepţie.

În răspunsul dat la scrisoarea unui copil de 7 ani, care a scris că este îngrijorat pentru Crăciunul acesta, Moșul a spus: „Bună, David! Şi salutări tuturor băieţeilor şi fetiţelor! Am veşti excelente pentru voi: Crăciunul nu va fi anulat. (...) Când vine vorba despre Crăciun, cea mai frumoasă parte a sărbătorii e să petreci timp împreună cu cei dragi”.

Casa lui Moş Crăciun din Rovaniemi, capitala provinciei Laponia, nu a fost protejată de un glob de sticlă.

Citește și: Evreii, REVOLTAȚI că obiectele lui Hitler au fost vândute la o licitație cu 190.000 de euro: 'Contribuie la legitimarea unei culturi a entuziaştilor'

Virusul SARS-CoV-2 a ajuns şi aici, iar efectele pandemiei sunt cel mai uşor vizibile în numărul tot mai mic de turişti. Aproape cu 80% mai puţini vizitatori au trecut pragul popularei atracţii turistice în luna august a acestui an, în parte din cauza restricţiilor de călătorie, în parte din cauza fricii de îmbolnăvire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.