Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moş Crăciun şi spiriduşii săi, pe urmele traficanţilor de droguri. În loc de 'Crăciun fericit!', răufăcătorii au auzit: 'Poliţia! Nicio mişcare!' / FOTO

the jakarta post
traficanti droguri peru

Poliţiştii peruvieni s-au deghizat în Moş Crăciun şi spiriduşii săi pentru a trece neobservaţi într-un cartier din Lima şi au reuşit astfel să prindă patru presupuşi traficanţi de droguri, a anunţat poliţia, transmite AFP, conform AGERPRES.

Operaţiunea s-a desfăşurat sâmbătă şi a început după ce poliţiştii s-au deghizat şi s-au plimbat pe străzile din cartierul Surquillo.

content-image

Unele zone din acest cartier sunt supranumite "Chicago Chico" din cauza gradului sporit de nesiguranţă, făcând aluzie la bandele violente care operau în oraşul american Chicago în anii 1920.

"Este perioada Crăciunului şi prezenţa unui Moş Crăciun pe străzi nu atrage atenţia. Aşa că am profitat pentru a realiza intervenţia", a declarat pentru America TV colonelul David Villanueva de la poliţia naţională.

Odată ajunşi în faţa unei locuinţe, unul dintre asistenţii lui Moş Crăciun, îmbrăcat în costum roşu cu tiv alb, a luat un berbec şi a spart uşa din lemn a casei. Era o poliţistă. Ea şi colegii ei au intrat în forţă, potrivit imaginilor difuzate de poliţie. În loc de "Crăciun fericit!", răufăcătorii au auzit: "Poliţia! Nicio mişcare!".

În imagini se poate vedea cum Moş Crăciun opreşte şi imobilizează una dintre persoanele din locuinţă.

În total, trei bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi. Ei au crezut iniţial că era vorba despre o farsă, a precizat poliţia.

Operaţiunea a dus la confiscarea a şase mii de pachete mici cu pastă de cocaină, a 104 saci cu cocaină şi a 279 saci cu marijuana, cantitate ascunsă în casă.

Peru se numără printre cei mai mari producători de cocaină din lume, alături de Columbia şi Bolivia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.