Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moșteanu (USR PLUS) consideră că programul Anghel Saligny NU ESTE O URGENȚĂ, ci este doar o prioritizare stranie

inquamFOTO/Octav Ganea
ionut mosteanu

Reprezentantul USR PLUS, Ionuț Moșteanu, a declarat că programul de investiții Anghel Saligny nu este o urgență. Moșteanu a mai spus că urgențe reprezintă desființarea SIIJ și pensiile speciale.

Declarațiile au fost făcute la RFI, potrivit Mediafax, iar Ionuț Moșteanu a spus că prioritizarea subiectelor în coaliție este făcută într-un mod straniu oferind exemple de la Ministerul Muncii și din justiție.

„Nu aș spune că e un blocaj, este doar o prioritizare stranie de multe ori și mă refer acum la acest program nou de investiții, care a apărut ca o mare urgență pentru coaliție, deși eu nu văd altă urgență decât bineînțeles Congresul PNL. Știu că s-a promis acest program și înțeleg că trebuie demarat pe repede înainte. Or nu este o urgență în nici un caz acest program. Sunt lucruri simple, care s-ar rezolva cu un vot în Parlament, cum este desființarea SIIJ, care iată, suntem deja aproape în septembrie și așteptăm să vedem voință comună pentru realizarea programului de guvernare și pentru a prioritiza cumva corect ce ne-am propus acolo în programul de guvernare. Vorbim și de pensiile speciale, unde văd că grupul de lucru condus de ministrul Muncii nu prea face pași”, a declarat Ionuț Moșteanu.

Deputatul USR PLUS a mai spus că nu va accepta o negociere SIIJ contra PNDL3

„E util să reducem decalajele între anumite zone ale țării și e corect ca în secolul 21 fiecare român să aibă acces la apă curentă, la canalizare și la un drum decent către casă. Însă ce vrem noi să nu se întâmple, vrem să nu repetăm greșelile trecutului, pentru că am văzut două programe de investiții, PNDL 1 și PNLD 2, care nu au produs efecte reale în viața oamenilor, au fost foarte mulți bani aruncați pe fereastră, bani care au ajuns în buzunarele baronilor sau ale firmelor de casă ale partidelor (...). Nu este ca și cum dacă ne zic partenerii ”OK, votăm desființarea SIIJ”, noi închidem ochii la acest program de investiții, nu, nu o să facem asta niciodată”, a precizat Moșteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.