Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moțiunea a picat! Șeful Guvernului de la Chișinău, selfie în Parlament alături de miniștri

deschide.md
dorin recean igor grosu

Primul ministru Republicii Moldova, Dorin Recean, a postat un mesaj adresat opoziției parlamentare, după ce a picat moțiunea de cenzură înaintată de socialiști și comuniști. Șeful Guvernului de la Chișinău a și pozat, într-un selfie făcut chiar în plen, alături de miniștri și deputații din partidul de la guvernare, conform deschide.md.

Dorin Recean scrie că timp de aproape 10 ore, alături de membrii Cabinetului de Miniștri, a prezentat Parlamentului un raport de activitate al Guvernului și a răspuns la toate întrebările deputaților din moțiunea de cenzură.

A fost un exercițiu care a arătat că împreună cu deputații PAS suntem o echipă unită, care transformă Republica Moldova și este alături de oameni, cu toate efectele negative ale agresiunii Rusiei în Ucraina, care ne afectează direct. Am îndemnat fracțiunea BECS să fie o opoziție responsabilă față de guvern, dar nu în opoziție cu viitorul prosper al Republicii Moldova.

Aderarea la Uniunea Europeană este un proces ireversibil. Mai devreme sau mai târziu vom face parte din marea familie europeană și i-am chemat pe deputații din opoziție să se alăture acestui proces de aderare la UE, care ne va asigura pace, bunăstare și siguranță”, a scris Dorin Recean pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, el a publicat și o serie de poze, printre care și un selfie cu deputații din fracțiunea PAS.

Amintim, că ieri la ședința Parlamentului, subiectul privind moțiunea de cenzură impusă Guvernului Recean a fost discutată și supusă votului până după ora 2:00 noaptea. Aceasta a fost una din cele mai lungi ședințe nocturne de Legislativ. Moțiunea nu a fost susținută de majoritate, astfel că Guvernul condus de Dorin Recean a rămas să activeze în continuare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.