Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moțiunea de cenzură, blocată! George Simion acuză: 'Mai mare trădare ca asta nu există'

Facebook
George Simion

George Simion, lider AUR, acuză „trădare” după votul din Biroul permanent. Conducerea Parlamentului a decis cu votul de 9-7 ca semnăturile de pe moțiunea de cenzură să fie verificate. Moțiunea de cenzură USR PLUS AUR se amână cu două săptămâni, timp în care Comisia de Statut va face verificări.

„Mai mare trădare ca asta nu există. O moțiune de cenzură pe care nu suntem lăsați să o înaintăm. PSD va depune o nouă moțiune doar ca să se joace de-a moțiunile. Moțiunea de cenzură este suspendată până ajunge Florin Cîțu președintele PNL. Moțiunea este în acest moment pe masă”, spune co-președintele AUR George Simion.

George Simion a mai spus că ședința BPR va fi reluată, fiindcă deputații și senatorii PSD și PNL au părăsit lucrările, iar propunerea lui Daniel Fenechiu (PNL) nu a primit numărul necesar de voturi.

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a susținut în ședința BPR că doar semnatarii moțiunii de cenzură ar fi putut contesta propriile semnături.

Parlamentarii PSD, apoi cei ai PNL, s-au retras din ședința BPR.

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a cerut Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului acordarea unui termen de două săptămâni pentru verificarea semnăturilor de pe moțiunea de cenzură depusă de senatori și deputati USR si AUR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.