Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moţiunea simplă pe tema infrastructurii de transport - dezbătută şi votată miercuri de plenul Camerei Deputaţilor

camera deputatilor

Camera Deputaţilor dezbate şi votează miercuri moţiunea simplă iniţiată de PNL şi USR pe tema infrastructurii de transport.

Dezbaterea moţiunii simple a fost programată iniţial pentru marţi, însă a fost amânată la solicitarea premierului Mihai Tudose, care a informat Parlamentul cu privire la participarea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, la şedinţa comună a guvernelor României şi Bulgariei.

Citește și: Anunț ISTORIC al lui Mugur Isărescu! Guvernatorul confirmă că BNR se implică: 'Aș fi RIDICOL să nu recunosc'

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a anunţat marţea trecută în plenul Camerei depunerea unei moţiuni simple, iniţiată de PNL şi USR, intitulată "Infrastructura de transport a României sub domnia intereselor PSD. Deziluzie, demagogie şi descurajare", anunță Agerpres.

"Este o moţiune simplă îndreptată împotriva ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, şi ca reacţie la un management defectuos, lipsit de profesionalism, extrem de politizat, care a marcat în Ministerul Transporturilor cel puţin două 'recorduri'. Unul este legat de rectificarea bugetară, când aproape o jumătate din fondurile alocate Ministerului Transporturilor au fost tăiate. De asemenea, al doilea 'record' este legat de blocarea unor proiecte mari de infrastructură, cum sunt autostrada Sibiu - Piteşti, autostrada Transilvania sau Târgu Mureş - Iaşi - Ungheni, care sunt compromise şi cu termene de finalizate complet depăşite", spunea Raluca Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.