Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motivele incredibile care l-au determinat pe Fernando Torres să se retragă

captura TV
accidentare Fernando Torres

Atacantul Fernando Torres a explicat că a decis să se retragă din activitatea competiţională pentru că nu mai putea să evolueze la nivelul pe care îl dorea, potrivit news.ro.

"Mi-am ascultat corpul. Nu mă mai bucuram atât de mult ca înainte şi cred că lucrul cel mai cinstit pe care trebuie să-l fac este să plec, acum. Vreau să părăsesc fotbalul cu conştiinţa curată. Mă simt mândru de tot ce am realizat, de toate echipele la care am jucat, de marii jucători cu care m-am confruntat. Am fost suficient de norocos să fi jucat pentru câteva dintre cele mai bune echipe din lume şi să câştig câteva dintre cele mai importante trofee. Am avut momente dificile, dar am fost întotdeauna înconjurat de oameni buni. Am avut mulţi oameni în jurul meu care m-au ajutat şi ei vor continua să o facă în viitor", a declarat Torres, într-o conferinţă de presă, potrivit marca.com.

Eugen Teodorovici visează la fotoliul lui Iohannis: 'Vreau să arăt că un președinte poate să facă, nu doar să vorbească sau doar să tacă'

Torres nu ştie deocamdată ce carieră va urma după retragere, de antrenor sau de conducător de club: "Le studiez pe amândouă. Sunt sigur că va fi ceva legat de fotbal, deoarece fotbalul a fost viaţa mea şi cred că mai pot oferi multe acestui sport. Atletico Madrid este viaţa mea şi probabil ne vom conecta într-un fel în viitor, nu imediat. Nu mă voi întoarce acolo doar ca să fac prezenţă, dacă mă întorc o voi face pentru lucruri măreţe, să duc clubul la următorul nivel. Asta necesită timp, nu am experienţa, cunoştinţele de management, am nevoie de timp să mă pregătesc pentru cele mai mari provocări."

Spaniolul va juca ultimul său meci oficial la 23 august, în J-League, cu actuala lui formaţie, Sagan Tosu, împotriva echipei Vissel Kobe, la care evoluează prietenii săi Andres Iniesta şi David Villa.

Atacantul spaniol Fernando Torres şi-a anunţat, vineri, pe reţelele de socializare, retragerea din activitatea de fotbalist, la vârsta de 32 de ani.

Torres şi-a început cariera fotbalistică la Atletico Madrid. El a mai evoluat la Liverpool, Chelsea, AC Milan şi, din vara trecută, la Sagan Tosu, în Japonia.

În palmaresul său figurează Liga Campionilor şi Cupa Angliei, ambele cu Chelsea şi Liga Europa cu Atletico.

La prima reprezentativă spaniolă, Fernando Torres a strâns 110 selecţii şi a marcat 38 de goluri. El este dublu campion european şi campion mondial cu La Roja.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.