Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motivul pentru care Lewis Hamilton ar putea să fie penalizat cu 10 locuri pe grila de start la cursa din Abu Dhabi

Agerpres
Lewis Hamilton

Speranțele lui Lewis Hamilton la titlu în Formula 1 ar putea fi afectate în ultima cursă a anului, Marele Premiu de la Abu Dhabi, din acest weekend. Britanicul riscă o penalizare de 10 locuri pe grila de start, dacă va mai face orice greșeală sancționabilă cu un avertisment, informează Mediafax.

Hamilton a primit două avertismente în ultimele patru curse, iar o a treia ar însemna aplicarea unei penalizări de 10 locuri pe grila de start a cursei, în cel mai prost moment posibil, pentru septuplul campion mondial.

Primul avertisment al englezului a venit la Marele Premiu al Mexicului, în urmă cu puțin peste o lună, după ce a revenit pe pistă în condiții de nesiguranță în prima sesiune de antrenamente.

Apoi, la Marele Premiu al Arabiei Saudite de săptămâna trecută, a primit un al doilea avertisment, după ce l-a blocat pe Nikita Mazepin de la Haas, în primul sector, în timpul antrenamentelor finale de sâmbăta trecută.

Așadar, Hamilton pilotează pe muchie de cuțit în acest weekend, iar o eventuală penalizare în timpul antrenamentelor sau al calificărilor, s-ar putea dovedi o adevărată lovitură pentru șansele sale la titlu.

Sezonul palpitant al Formulei 1 se va încheia dramatic duminica aceasta, cu Hamilton și Verstappen plecând de la egalitate de puncte în cursa de pe circuitul Yas Marina.

O victorie a oricăruia dintre ei ar marca istoria Formulei 1, deoarece englezul ar deveni cel mai decorat pilot din toate timpurile în acest sport, câștigând un al optulea titlu, în timp ce Verstappen ar obține primul său titlu mondial, fiind și primul olandez care reușește asta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.