Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motivul pentru care Neymar ar putea rata următorul meci al PSG

Fotbalistul Neymar, împiedicat de o accidentare să evolueze pentru Brazilia în derby-ul cu Argentina din preliminariile Cupei Mondiale 2022, are şanse mici să fie folosit de Paris Saint-Germain în întâlnirea de sâmbătă cu Nantes din Ligue 1, transmite RMC Sport, relatează Agerpres.

Neymar a ratat, din cauza unei probleme la aductori, meciul Argentina - Brazilia (0-0) şi s-a întors accidentat la echipa de club. Presa braziliană a scris miercuri că staff-ul Selecao a preferat să nu rişte, pentru ca accidentarea jucătorului să nu se agraveze, dar şi din motive de diplomaţie în ce o priveşte pe PSG.

Apropiaţii lui Neymar au explicat că atacantul va trebui menajat în weekend, pentru a se reface în vederea duelului de miercuri cu Manchester City, din etapa a cincea a fazei grupelor Ligii Campionilor.

Parizienii, care încă nu s-au calificat matematic în optimile de finală ale Ligii Campionilor, vizează câştigarea grupei. PSG este lider autoritar în Ligue 1, cu 34 de puncte după 13 etape, la 10 puncte de a doua clasată, Lens.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.