Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motociclistul lovit de Monica Macovei, dezamăgit de procuror și de fostul ministru: Mă simt umilit

antena 3
motociclistul lovit de monica macovei

Motociclistul accidentat de Monica Macovei spune că se simte umilit și dezamăgit și că fostul ministru nici măcar nu l-a privit în sala de judecată. Bărbatul a stat luni de zile în spitale și nici acum nu este recuperat complet.

"Mergem pe recunoaștere, procedura simplificată și vedem. Am ieșit un pic cam dezamăgit de aici de procurorul ales al inculpatei și de cel al asiguratorului. Mă simt umilit pentru că avocatul inculpatei consideră că oferta făcută de asigurator este foarte generoasă de parcă dânsul ar fi trecut prin ce am trecut eu și ar fi suferit ce am suferit eu.

Doamna Macovei nici în sală nu s-a uitat spre mine de parcă ar fi fost supărată pe mine. Nu înțeleg de ce să fie supărată. E nedemnă de un om, nu mai zic de un ministru. Poate că un cetățean avea mai multă empatie și mai multă milă", a spus motociclistul.

Macovei nu l-a contactat niciodată de motocilcistul pe care l-a lovit

Astăzi a avut loc prima înfățișare la procesul în cazul accidentului din 2022, în care fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, a lovit un motociclist.

Amintim faptul că la data de 8 octombrie 2022, Monica Macovei conducea un autoturism pe DN 39, în apropiere de Mangalia, pe podul care duce spre 2 Mai - Vama Veche şi din cauza pătrunderii pe contrasens, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de către I.C., provocându-i acestuia leziuni care au necesitat 110 – 120 zile de îngrijiri medicale, viaţa fiindu-i pusă în primejdie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.