Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motociclistul Riccardo Rossi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Riccardo Rossi

Italianul Riccardo Rossi, care concurează pentru echipa BOE Skull Rider Facile Energy la clasa Moto3, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, înaintea Gran Premio de Teruel din acest week-end. El este al treilea pilot de motociclism viteză testat pozitiv în acest sezon, după compatriotul lui, Valentino Rossi (Yamaha), care concurează la MotoGP, şi după spaniolul Jorge Martin (Kalex), care evoluează la clasa Moto2, relatează News.ro.

Riccardo Rossi, 18 ani, este asimptomatic şi speră să revină pe pistă la Marele Premiu al Europei de la Valencia, programat la 8 noiembrie.

Valentino Rossi a fost testat pozitiv la 15 octombrie şi a ratat prima cursa de la Alcaniz, Marele Premiu al Aragonului, desfăşurată săptămâna trecută. El nu va lua startul nici în acest week-end.

Martin a fost infectat cu noul coronavirus în septembrie şi a ratat cele două curse de la Misano0.

Citește și: Vladimir Putin, șocat că în era tehnologiei pandemia a lovit atât de puternic: 'O persoană poate rămâne fără apărare!'

Un alt italian, Tony Arbolino (Rivacold Snipers Team), care a intrat în contact cu o persoană infectată, fără a deveni pozitiv, nu a participat nici el la MP al Aragonului, dar va reveni în competiţie la Gran Premio de Teruel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.