Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motor de barcă dat dispărut în Suedia, găsit în Deltă

Agerpres - Reuters
amazon barca politie
Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă făcut public miercuri, acţiunea a avut loc duminică, 22 ianuarie, şi a avut drept obiectiv prevenirea şi combaterea infracţionalităţii transfrontaliere şi a braconajului piscicol.

"În zona lacului Razelm, poliţiştii de frontieră au interceptat o ambarcaţiune, condusă de un cetăţean român, în vârstă de 58 de ani. În cadrul verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambarcaţiunea era propulsată de un motor Yamaha, de 50 de cai putere, bun semnalat în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de către autorităţile din Suedia. Persoana în cauză a declarat faptul că nu avea cunoştinţă despre situaţia juridică a bunului", precizează sursa citată.

În acest caz, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar motorul în cauză, în valoare de 20.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Potrivit Gărzii de Coastă, în timpul acţiunii respective au fost identificaţi şi doi cetăţeni români, în vârstă de 50, respectiv 53 de ani, care au pătruns cu ambarcaţiunile în zone strict protejate, motiv pentru care au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în cuantum de 16.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.