Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mouratoglu, mesaj către Simona Halep: Este o onoare să fiu alături de tine - Ce spune despre fanii români

Foto Facebook
simona halep patrick mouratoglu

Antrenorul Patrick Mouratoglu le-a mulţumit românilor care au încurajat-o pe Simona Halep la turneul de la Toronto, felicitându-i pentru faptul că îşi sprijină atât de tare campioana, potrivit news.ro.

”În primul rând, vreau să le mulţumesc românilor din tribune care au încurajat-o pe Simona pe parcursul unei săptămâni încheiate cu o victorie. Nu am mai văzut un asemenea popor care îşi sprijină atât de puternic campioana, peste tot în lume. În al doilea rând, vreau să le mulţumesc celor din echipă care au fost aceste zile alături de Simona. În al treilea rând, vreau să o felicit pe Simona. Ai fost un competitor incredibil toată săptămâna şi ai demonstrat încă o dată de ce ai o carieră atât de mare. Încă o dată, este o onoare pentru mine să fiu alături de tine. Este primul nostru titlu împreună şi este unul mare, cu 18 din primele 20 de jucătoare din Top WTA la start. Înseamnă mult şi ne face să ne dorim mai mult. Luni, vei reveni în Top 10, o nouă bornă”, a scris Mouratoglu, pe Facebook.

Simona Halep a câştigat, duminică seară, turneul de la Toronto şi a revenit în Top 10 WTA. Este primul titlu al româncei cu Mouratoglu antrenor.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.