Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mourinho, apărat de Capello după ce a fost demis de AS Roma

www.skysports.com
Jose Mourinho

Fabio Capello, fost antrenor al echipei AS Roma, i-a criticat pe proprietarii clubului după demiterea lui Jose Mourinho, informează site-ul Football 365.

Dan şi Ryan Friedkin, patronii grupării din capitala Italiei, au anunţat marţi concedierea lui Jose Mourinho. Acesta pregătea din mai 2021 echipa, care în 2022 a câştigat Europa Conference League, iar în sezonul trecut a pierdut finala Europa League, potrivit Agerpres.

Mourinho a fost înlocuit de un fost căpitan al Romei, Daniele De Rossi, care până acum a avut doar o experienţă de trei luni ca antrenor principal la modesta SPAL Ferrara.

Într-o intervenţie pentru Sky Italia, Capello s-a arătat şocat de demiterea portughezului: "În ceea ce îl priveşte pe Mourinho, mi se pare că aceşti proprietari americani au un mod de a gestiona situaţiile fără respect pentru cei care lucrează cu ei. Să ne amintim cum (Paolo) Maldini a fost concediat de Milan, iar acum Mourinho... La ei nu există sensibilitate, există doar business. Eu cred în ceva diferit, trebuie să-i respecţi pe cei care lucrează cu tine, iar unele lucruri trebuie comunicate într-un alt mod."

Capello i-a urat succes lui De Rossi, fostul său jucător.

"Este un salt mare pentru Daniele... Preia o echipă care are dificultăţi, mai ales în ce priveşte numărul de jucători. Dar este o oportunitate pentru el... L-am debutat într-un meci din Cupa Italiei cu Triestina. Va trebui să arate de ce este capabil, cunoscând bine atmosfera de la Roma. A fost foarte bun pe teren, acum vom vedea ce va face pe bancă. Acum începe partea grea, trebuie să înţeleagă echipa şi jucătorii, să-i stimuleze şi să-i facă să înţeleagă că sunt o adevărată echipă", a spus Capello.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.