Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MRU: ”Am intrat în campanie pentru prezidențiale” Pe cine propune premier

Mihai Razvan Ungureanu

 El a anunţat că este decis să candideze pentru funcţia de preşedinte al României, menţionând în acest sens că începând de joi se află în campania pentru alegerile ce urmează să se desfăşoare în toamnă.  'Un tandem Ungureanu-Diaconescu sună bine. Cum sună bine şi un Papahagi în fruntea PMP. Nu scot din calcul nici tandemul Ungureanu-Iohannis', a susţinut liderul Forţei Civice.

În opinia sa, viitorul preşedinte al României nu poate fi dat doar de două partide mari, motiv pentru care este necesară unificarea întregii drepte politice româneşti. 'Coagularea nu se face dintr-un punct, trebuie generozitate şi relaxare politică. O uniune a forţelor de dreapta o vedem mult mai bine. Nu există vot de dreapta care să fie aruncat la coş', a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Liderul Forţei Civice a afirmat că aşteaptă explicaţii de la Klaus Iohannis, după ce acesta a spus recent că fuziunea cu alte partide mai mici s-ar putea face abia după alegerile prezidenţiale. 'Nu ştiu dacă a avut mandat de la PNL. Îl rog să tratăm cu calm toate sensibilităţile din zona de dreapta. Există tentaţia celui care vine de la Primăria Sibiu să creadă că lumea îi cade la picioare imediat. Nu e chiar aşa', a susţinut Mihai Răzvan Ungureanu.

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.