Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MRU vrea să-i tragă covorul de sub picioare unui coleg de partid - surse

mru iohannis

Mihai Răzvan Ungureanu este unul dintre numele vehiculate pentru postul de şef al Cancelariei Prezidenţiale. Fostul premier nu confirmă, dar nici nu infirmă acest scenariu, dar afirmă că va fi aproape de noul preşedinte. Planurile lui MRU sunt ceva mai mari şi includ şefia Guvernului şi a noului PNL.

Potrivit unor surse din rândul foștilor democrat-liberali, citate de evz.ro, obiectivul lui MRU este acela de a se afla în apropierea lui Klaus Iohannis, pentru a deveni opțiunea sa pentru postul de premier, atunci când PNL va decide preluarea guvernării. Rețeta a fost aplicată de Vasile Blaga, care a fost numit în fruntea Cancelariei prezidențiale, după ce Băsescu a câștigat alegerile în 2004 și, la scurt timp, a fost numit ministru de Interne.

Între timp, celălalt pretendent la postul de premier, Cătălin Predoiu, își vede de treabă și se concentrează pe redactarea programului de guvernare, potrivit unor surse democrat-liberale. Acesta ar fi în continuare favorit pentru postul de premier, întrucât PDL ar fi decis, în forurile sale, înainte de fuziunea cu PNL, ca această funcție să meargă la Cătălin Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.