Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MS Margareta, mesaj în urma tragediei de la Constanţa: 'Trebuie fără întârziere să învăţăm din această durere pentru ca astfel de lucruri să nu se mai repete'

romanialibera.ro
Principele Radu, margareta

Custodele Coroanei Române, Margareta, a transmis vineri un mesaj de condoleanţe familiilor îndoliate şi însănătoşire grabnică tuturor celor afectaţi de incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa şi a accentuat că astfel de lucruri nu trebuie să se mai repete, agerpres.ro.

"Am aflat cu durere despre tragedia de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, unde pacienţi şi-au pierdut viaţa într-un incendiu. Familia mea şi cu mine transmitem condoleanţe familiilor îndoliate şi le dorim însănătoşire grabnică tuturor celor afectaţi de incendiu. În ultima perioadă, tragedii similare au avut loc la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ şi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Capitală. Deşi medicii şi personalul din serviciul medical lucrează neobosit pentru a salva vieţi, astfel de tragedii ne demonstrează că infrastructura sanitară din ţara noastră lasă încă de dorit. Trebuie fără întârziere să învăţăm din această durere pentru ca astfel de lucruri să nu se mai repete!", a transmis MS Margareta.

Citește și: Radu Cristescu, către Klaus Iohannis și Florin Cîțu: 'Spălați-vă sîngele de pe mîini, asasinilor, și cărați-vă pînă nu vă bate lumea cu pietre pe stradă'

Şapte pacienţi au murit, vineri, în incendiul izbucnit la Secţia ATI COVID a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa. Întregul spital, unde erau internaţi 125 de pacienţi, a fost evacuat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.