Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MUȘAT & ASOCIAȚII câștigă irevocabil un nou litigiu împotriva Agenției Naționale de Integritate

integritate, ani

MUȘAT ȘI ASOCIAȚII a reprezentat-o cu succes pe judecătoarea Georgiana Pulbere, de la Curtea de Apel Constanța, într-un litigiu împotriva Agenției Naționale de Integritate. Această victorie de referință vine după alte patru dosare câștigate de societatea de avocatură în ultimii ani, succese obținute în anularea rapoartelor de evaluare întocmite de ANI, cu privire la numeroase personalități ce ocupă diverse funcții și demnități publice (Klaus Werner Iohannis, Președintele României, Mircea Diaconu, europarlamentar, Crețu Ovidiu Teodor, primarul Municipiului Bistrița, Hossu Longin, membru în Consiliul de Administrație al Societății Române de Televiziune).

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a acordat pe data de 22 iunie câștig de cauză magistratului Georgiana Pulbere, anulând un raport din 2015 al ANI, care stabilea că magistratul a fost în incompatibilitate. Raportul menţiona faptul că, în 2012, Georgiana Pulbere a predat cursuri de formare profesională în domeniul achiziţiilor publice, în calitate de prestator-formator, unor funcţionari din cadrul Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor, fiind plătită de o firmă privată.

Gheorghe Buta, Co-Managing Partner MUȘAT & ASOCIAȚII :“Soluția definitivă a Înaltei Curți reprezintă succesul unei implicări susținute din partea echipei noastre timp de doi ani în această speță. A fost un litigiu complex, dar suntem încântați că am obținut rezultatul dorit atât de noi, cât și de client. Această victorie importantă obținută în fața Agenției Naționale de Integritate întregeşte portofoliul de mandate sofisticate încredinţate de clienţii noştri.”

Verdictul favorabil obținut de avocații MUȘAT & ASOCIAȚII vine astfel în continuarea numeroaselor victorii repurtate de aceștia în beneficiul numeroșilor deputați, senatori, aleși locali, magistrați, care au fost de-a lungul anilor reprezentați de firma de avocatură.

Echipa MUȘAT & ASOCIAȚII implicată în acest litigiu a fost coordonată de Gheorghe Buta (Co-Managing Partner MUȘAT & ASOCIAȚII) și formată din avocații Păuna Neculae (Managing Counsel) și Valeriu Solcanu (Senior Associate).

 

Citeşte şi: Incident TRAGIC la BAC - un cadru didactic a MURIT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.