Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Multi din cei care joacă la pariuri nu se pot numi pariori!

facebook.com
fotbal

Mulți dintre cei care joacă la pariuri nu se pot numi pariori și asta nu din cauză că nu câștigă foarte des, ci pentru că s-au apucat de pariuri sportive fără să se documenteze suficient de bine despre acest fenomen și pariază doar după ce zic alții.

Există persoane care își pun banii pe anumite tipuri de pariuri a căror semnificație nici măcar nu o cunosc și altele care nici măcar nu știu cum se calculează câștigul unui bilet obișnuit, ca să nu mai vorbim de pariurile de tip sistem sau de sistemele cu baze.

Mulți alții pariază după ponturi recomandate de diferite site-uri și tipsteri cunoscuți, dar nu înțeleg că aceștia câștigă pe termen lung, iar cei care zic că sunt pariori și nu sunt, vor câștiguri zi de zi sau câștiguri imense într-un timp relativ scurt.

Păi ce facem? Nu te mira că nu faci bani dacă faci și tu la fel. Nu mai paria pe ce nu cunoști, nu mai juca după alții fără să analizezi tu recomandarea și să ajungi la aceeași concluzie. Faptul că nu îți iese ce dau alții și îi blamezi, nu îți va aduce înapoi banii pierduți! Așa că de ești azi unde ești, pentru că fie îți este lene mare să te documentezi sau efectiv nu te duce capul să faci ceva în viața asta.

Uite, să luăm spre exemplu biletul zilei de pe PariuriX.com, care prima lună din an a fost la limită, a doua lună a fost pe minus, iar luna martie au avut un profit bunicel. Dacă ai jucat orbește sigur ai acum gaură. Am făcut un test, am analizat recomandările și mereu am ajustat, și ultimele 3 luni au fost pe plus per total.

content-image

Recomand să puneți mâna să învățați să analizați meciurile dar cel mai important este să le urmăriți live și să acoperiți biletul când puteți, căci de multe ori la ultimul meci aveam surprize. Asta se poate face ușor online.

Unul dintre avantajele principale furnizate de pariurile pe internet este posibilitatea utilizatorilor de a se acoperi. Închiderea pariurilor este o armă care le poate fi de mare folos jucătorilor, atât pentru a-și asigura un câștig prematur – înainte de finalizarea tuturor evenimentelor jucate, cât și pentru a reduce pierderile, în momentele în care lucrurile nu decurg bine. Acest lucru poate fi însă obținut în anumite cazuri și fără folosirea funcției clasice de Cash Out, prin plasarea unei contre.

Pe lângă faptul că o bună parte dintre pariorii români nu au asimilat încă bazele pariurilor sportive, aceștia se confruntă și cu o altă problemă de principiu. Este vorba despre efectul de turmă în ceea ce privește copierea ponturilor oferite pe internet. Unii pariori pur și simplu intră pe diverse site-uri pentru a căuta ponturi și bilete jucate de alții.

content-image

Neavând cunoștințele de bază în pariuri este foarte greu să se realizezi profit. Fără o bună gestionare a bugetului destinat pariurilor și fără o strategie de money management bine adaptată la situația individului, pariorilor le va fi imposibil să realizeze profit pe termen lung. Succesul în pariuri este determinat într-o bună măsură și de calitatea procesului de analizare al partidelor. Dacă mulți amatori nu-și rezervă nici măcar 10 minute să aprofundeze detaliile unei partide, profesioniștii își pot petrece ore sau chiar zile pentru a stabili un singur pont.

Toate aceste lucruri, alături de multe altele, sunt explicate în detaliu, cu exemple concrete, pe site-ul comunității pariorilor din România înființat de Cădar Marius, acolo unde există aproximativ 10.000 de articole educaționale și trei ghiduri pentru pariuri online, pe care pasionații de jocuri de noroc din România le pot citi în mod complet gratuit!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.