Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Municipiul Brăila este de 23 de zile în scenariul roşu. Rata de infectare cu noul coronavirus depăşeşte 3 la mia de locuitori

mediafax.ro
test COVID-19

Municipiul Brăila este de 23 de zile în scenariul roşu, deoarece rata de infectare cu noul coronavirus depăşeşte 3 la mia de locuitori, marţi incidenţa fiind de 4,52 la mia de locuitori, potrivit informaţiilor furnizate de Prefectura Brăila.

Incidenţa cumulată mai mare de 3 la mia de locuitori a fost raportată marţi şi în alte zece localităţi, respectiv oraşul Ianca (4) şi comunele Siliştea (21,74), Stăncuţa (6,92), Chiscani (6,49), Frecăţei (6,29), Cireşu (5,06), Tudor Vladimirescu (5,05), Scorţaru Nou (3,56), Bordei Verde (3,1) şi Cazasu (3,04), scrie agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis s-a autodenunțat - OPINIE

Astfel, potrivit legislaţiei, în aceste localităţi va fi aplicată măsura suspendării activităţii cu publicul a restaurantelor şi cafenelelor în interior, suspendarea activităţii cu publicul a operatorilor licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, suspendarea activităţii cinematografelor şi a instituţiilor de spectacole şi/sau concerte.

La nivelul judeţului Brăila, de la începutul pandemiei au fost confirmate cu noul coronavirus 6.298 persoane, dintre care 294 au decedat.

În prezent, se află în carantină la domiciliu 422 persoane, iar alte 127 sunt izolate la domiciliu.

Citește și: Ludovic Orban: ‘Se poate forma o majoritate parlamentară fără PSD și acesta este obiectivul nostru’

Potrivit situaţiei prezentate marţi de ISU Brăila, la nivelul judeţului, în ultimele 24 de ore, au fost raportate 84 de cazuri noi de COVID-19 şi şapte decese.

În spitalele din Brăila se află internate 237 de persoane confirmate cu noul tip de coronavirus, iar în ultimele 24 de ore, la nivel de judeţ, au fost prelevate 130 de teste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.