Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Municipiul care ÎNGROZEA România, la începutul epidemiei, nu mai are cazuri de COVID-19 de două luni

coronavirus covid covid-19

Municipiul Petroşani nu mai are de două luni cazuri de persoane infectate de noul coronavirus, a declarat vineri primarul localităţii, Tiberiu Iacob-Ridzi, care le-a mulţumit cetăţenilor şi le-a cerut să respecte, în continuare, măsurile de protecţie împotriva COVID-19.

"Veştile sunt foarte bune din acest punct de vedere. La Petroşani nu există niciun caz confirmat de infectare cu noul coronavirus. Sunt deja două luni de zile de când nu mai avem niciun caz", a spus primarul localităţii.

Citește și: Comitetul Național pentru Situații de Urgență a luat o nouă decizie pentru românii care călătoresc în Europa

Potrivit acestuia, în Spitalul de Urgenţă din Petroşani este internată o singură persoană suspectă de infecţia cu noul coronavirus. Alte 90 de persoane sunt în carantină la un hotel din municipiu sau sunt în izolare la domiciliu.

"Avem un suspect la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, 14 persoane sunt carantinate, în continuare, la Hotel Petroşani. Avem 76 de persoane izolate la domiciliu, cu precizarea că persoanele carantinate sau izolate la domiciliu nu sunt bolnave sau infectate cu noul coronavirus, doar că sunt măsuri de precauţie în sensul că vin probabil din alte state care sunt cu cod roşu sau cod galben", a completat Iacob-Ridzi, într-o declaraţie video pe pagina sa de Facebook.

Citește și: EXCLUSIV Victorie mare pentru Dumitru Coarnă! Se majorează salariile polițiștilor! Cine va beneficia de mărire

Primarul din Petroşani le-a mulţumit cetăţenilor pentru faptul că au respectat măsurile de prevenire a răspândirii bolii. El le-a cerut să rămână, în continuare, vigilenţi şi precauţi şi să respecte normele de igienă şi distanţare, precum şi cele care impun purtarea măştilor în spaţiile închise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.