Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Municipiul care va permite accesul în pieţe doar după verificarea temperaturii corporale

Inquam Photos / Octav Ganea
otopeni coronavirus aeroport epidemie gripa

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a informat că începând de vineri accesul în pieţele agroalimentare din municipiu va fi făcut doar în urma verificării temperaturii corporale, această decizie fiind luată în cadrul şedinţei de joi a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Iaşi.

"Începând cu data de 1 mai accesul în pieţele agroalimentare, pentru toate categoriile de persoane, fie ei angajaţi, comercianţi sau cumpărători, se va permite doar în urma verificării temperaturii. Pentru a li se permite accesul în pieţe vor trebui să aibă maxim 37,5 grade Celsius şi să respecte celelalte măsuri de protecţie luate anterior prezentei hotărâri, respectiv să poarte măşti şi mănuşi", a declarat primarul Mihai Chirica, scrie agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan profețește o răsturnare de situație, după criza generată de coronavirus: Unul dintre marii pierzători ai acestei crize este Nicușor Dan

El a spus că în şedinţa CLSU s-a dispus ca începând cu data de 30 aprilie să fie desfiinţate temporar grătarele amplasate în zonele de picnic şi de agrement din municipiul Iaşi. Acestea vor fi remontate la o dată ulterioară.

În aceeaşi şedinţă s-a decis continuarea programului de dezinfecţie în pieţele agroalimentare în fiecare zi, după închiderea programului de lucru.

Citește și: Scandalos! Un cunoscut medic acuză abuzuri ale Poliției! ‘Umilință și lipsă de politețe la adresa seniorilor’

Aceasta este cea de-a paisprezecea şedinţă a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Iaşi organizată pentru a se lua măsurile de prevenire a răspândirii pandemiei COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.