Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muntenegru raportează primul caz de COVID-19 înregistrat după data de 5 mai, la trei săptămâni după ce teritoriul țării a fost declarat liber de coronavirus

Muntenegru

Muntenegru a raportat luni un prim caz de COVID-19 înregistrat după data de 5 mai şi la trei săptămâni după ce teritoriul ţării a fost declarat liber de coronavirus, transmite Reuters.

Persoana infectată, care a sosit din Bosnia, se află în autoizolare în capitala ţării, Podgorica, a precizat Institutul de sănătate publică, responsabil cu combatarea epidemiei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: NEBUNIE în Vama Nădlac - Cozi KILOMETRICE, oamenii așteaptă cu ORELE să intre în țară

'O anchetă epidemiologică este în desfăşurare, iar informaţiile iniţiale arată că numărul contactelor (avute în Muntenegru) a fost limitat', a indicat aceeaşi sursă.

Muntenegru, ţară cu 620.000 de locuitori, a cărei economie se bazează puternic pe veniturile din turism, a raportat până acum 325 cazuri de infectare cu noul coronavirus şi nouă decese.

La 25 mai, prim-ministrul Dusko Markovic a declarat teritoriul ţării liber de coronavirus, după ce la începutul lunii martie fuseseră introduse măsuri de oprire a răspândirii acestuia, printre care închiderea graniţelor, porturilor şi aeroporturilor, interzicerea adunărilor publice şi a activităţilor în aer liber. Restricţiile au fost relaxate gradual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.