Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mureşan (Dinamo): Sunt convins că determinarea jucătorilor noştri va fi peste cea a celor de la FCSB

sport.ro
Iuliu Muresan

Administratorul special al FC Dinamo, Iuliu Mureşan, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este convins că determinarea jucătorilor pregătiţi de Dario Bonetti va fi peste cea a fotbaliştilor de la FCSB în derby-ul de duminică, din etapa a 8-a a Ligii I.

"A fost mult mai stresantă perioada în care nu am putut să facem transferuri, pentru că mă tot gândeam cum să facem să creştem echipa. E bine că s-a rezolvat. Criteriile mele au fost să aduc jucători pe care îi cunosc, chiar dacă nu am lucrat cu toţi, îi cunoşteam. Acum ne-am liniştit, ne-am aşezat, avem un lot competitiv zic eu, îi ajutăm să se integreze cât mai repede şi să vină rezultatele. Nu ştiu cine va juca dintre ultimii opt pe care i-am adus în derby-ul de duminică, dar sunt sigur că vor da maximum din ce au mai bun pentru a câştiga partida. Pe caracterul lor contez foarte mult pentru că îi cunosc şi ăsta a fost un criteriu foarte important după care i-am ales. E greu să faci aprecieri şi să compari lotul nostru cu cel al FCSB-ului. Noi acum am îmbunătăţit lotul cu transferurile pe care le-am făcut. Ei au avantajul că sunt mai omogeni, se cunosc mult mai bine jucătorii, pentru că nu au făcut o campanie masivă de transferuri într-un timp atât de scurt. Noi avem dezavantajul că jucătorii abia se cunosc între ei, dar sunt convins că foarte repede vom fi un grup unit şi că vor fi determinaţi. Iar determinarea noastră va fi peste cea a jucătorilor de la FCSB, aşa cred eu şi pe asta mă bazez că vom facem un meci bun, un rezultat bun pe care ni-l dorim cu toţii", a declarat Mureşan.

Oficialul echipei Dinamo a precizat că se află în discuţii pentru achiziţionarea celui de-al 9-lea jucător: "Campania de transferuri nu pot să spun neapărat că s-a încheiat, dar 90% probabil că da. Mai avem discuţie cu un singur jucător pe un anumit post, nu ştiu dacă o să reuşim să îl aducem. Eu sunt mulţumit de jucătorii pe care i-am adus, urmează ca ei să confirme în fiecare zi la antrenamente şi în joc, când vor fi titulari sau vor intra pe teren. Nu pot spune cu ce jucător discutăm, am mai avut alte două transferuri care nu au mai ieşit. Mai discut cu un jucător, mi se mai propun alţii, sunt mulţi jucători care au rămas liberi din diverse motive, pe mulţi dintre ei îi cunosc. Încă mă mai gândesc foarte serios, o să mă consult cu antrenorii să vedem dacă vom aduce încă un jucător, dar mai mult de unul nu o să mai aducem", informează Agerpres.

El a afirmat că îl aşteaptă pe Deian Sorescu să se întoarcă de la echipa naţională şi să joace la fel de bine aşa cum a făcut-o şi la lot.

"Pe Deian Sorescu îl aşteptăm la echipă, să vină să ne ajute. Este un jucător foarte important al lui Dinamo, este încă golgheterul campionatului cu 5 goluri, avem foarte mare nevoie de el. Nu ştiu dacă mai există posibilitatea să se transfere pentru că au rămas foarte puţine campionate unde te mai poţi transfera, dar eu cred că el înţelege situaţia şi aşteptăm să joace la fel de bine ca la naţională", a sus Iuliu Mureşan.

FC Dinamo a prezentat, joi, într-o conferinţă de presă, ultimele patru achiziţii pe care le-a efectuat în ultima perioadă, Plamen Iliev, Mirko Ivanovski, Cătălin Itu şi Cătălin Ţîră.

În ultima săptămână, Dinamo, grupare aflată în insolvenţă, a reuşit să achiziţioneze opt jucători: Constantin Nica, Răzvan Popa, Gabriel Torje, Cosmin Matei, Mirko Ivanovski, Plamen Iliev, Cătălin Itu şi Cătălin Ţîră.

Echipa pregătită de Dario Bonetti va întâlni duminică, de la ora 21:00, formaţia FCSB, într-un meci contând pentru etapa a 8-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.