Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Music', debutul regizoral al cântăreţei Sia, şi Rudy Giuliani au fost premiaţi cu Zmeura de Aur

comingsoon.net
zmeura de aur

„Music”, debutul regizoral al cântăreţei Sia, şi Rudy Giuliani au primit anul acesta trofee Zmeura de Aur, distincţii care recompensează cele mai slabe prestaţii actoriceşti şi filme din anul precendent.

După ce a atras un val de critici pentru felul în care portretizează persoanele cu tulburări din spectrul autist, „Music” este „marele câştigător” al premiilor Zmeura de Aur 2021, potrivit news.ro.

Filmul, care a primit două nominalizări la Globurile de Aur de anul acesta, s-a impus la categoriile regie (Sia), actriţă (Kate Hudson) şi actriţă în rol secundar (Maddie Ziegler).

Documentarul „Absolute Proof” al lui Mike Lindell a fost desemnat cel mai prost film, iar regizorul a fost ales şi cel mai slab actor.

Rudy Giuliani a fost ales cel mai prost actor în rol secundar, pentru apariţia în „Borat Subsequent Moviefilm”, care i-a adus şi premiul categoriei „cea mai proastă combinaţie” - Maria Bakalova & Rudy Giuliani.

Au mai fost premiate „Dolittle”, drept cel mai prost remake sau continuare, şi drama romantică „365 Days”, pentru cel mai prost scenariu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.