Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Musulmanul Kadîrov laudă un gest făcut de câteva sute de israelieni: Miting pro-Rusia la Haifa (Video)

Reuters - Agerpres
Ramzan Kadîrov

Organizația Frontul Israelian Antinazist a organizat un miting de susținere a „operațiunii militare speciale” a Rusiei în Ucraina, a anunțat șeful Republicii Cecene, Ramzan Kadîrov, pe canalul său de Telegram. Liderul cecen este musulman și mare susținător al lui Vladimir Putin.

"Câteva sute de israelieni s-au adunat la Consulatul General al Federației Ruse din orașul Haifa. Foarte simbolică a fost interpretarea de către public a imnului național al Rusiei la o fonogramă pornită cu voce tare. A părut foarte grandios și solemn", a scris el pe canalul său de Telegram.

Kadîrov a remarcat că participanții la miting aveau în mână afișe cu condamnau simbolurile fasciste, și-au exprimat sprijinul pentru acțiunile Federației Ruse în Ucraina și au condamnat manifestările naziste.

"În timpul mitingului s-au auzit sloganuri antinaziste, precum și motto-ul cecen al justiției și al luptei pentru adevăr, care a devenit foarte cunoscut și foarte popular în întreaga lume: "Akhmat-forță!!!!! Allahu Akbar!!!"

"Vestea bună este că oamenii din multe țări înțeleg că fascismul din Ucraina este o problemă globală pe care soldații ceceni și ruși o combat cu succes împreună cu unitățile de forță ale RPD și RPL", a susținut Kadîrov.

Ramzan Kadîrov a adăugat că oamenii văd cum "Occidentul și Statele Unite finanțează în mod deschis terorismul nazist și furnizează armament greu formațiunilor bandiților din Ucraina". "De fapt, America și țările occidentale se împotrivesc Rusiei cu mâna bandiților ucraineni. Eforturile lor sunt în zadar."

"În curând va veni ceasul în care luptătorii noștri curajoși vor pune capăt complet acestui conflict, eliberând Ucraina de gunoaiele lui Bandera", a conchis Kadîrov.

Aproximativ 15% din populația Israelului este formată din evrei proveniți din Rusia și fosta URSS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.