Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutare de efect în presă: Un redactor-şef pleacă la concurenţă

presa, ziare

Mişcare improtantă în presa sportivă din România. Unul dintre cei mai experimentaţi jurnalişti pleacă tocmai la concurenţă.

Jurnalistul Costin Ștucan a demisionat de la ProSport, publicație pe care o conducea din funcția de redactor-șef. Acesta pleacă în echipa de investigaţii a Gazetei Sporturilor. Anunţul a fost făcut de paginademedia.ro, după care Ştucan a explicat mutarea pe pagina personală de Facebook.

Vezi şi: Ponta: Nişte pigmei, cică-s lideri PSD, mă toarnă la Dragnea/ INTERVIU VIDEO

"Nu le-am răspuns celor de la Pagina de Media pentru că nu știam ce să le spun. Nu m-am certat cu nimeni, nu m-a dat nimeni afară, a fost o demisie banală, ca alte sute de mii în țara asta.

Da. Plec de la ProSport, după alți patru ani și jumătate care s-au adaugat celor 6 petrecuți deja acolo de la înființare și până la vânzarea ziarului către Ringier, în 2003. Aproape 11 ani din cei 19 de ProSport i-am trăit live.

De ce plec? Pentru că în viața luăm zilnic decizii. Unele sunt inspirate, altele nu.

În ultimii ani, am luat multe decizii și unele dintre ele mă urmăresc încă. Mi le asum în totalitate, responsabilitatea e a mea, nu o pasez nimănui, dar simpla acceptare a ei nu înseamnă că și dispare peste noapte. Nu. Ea macină nonstop ca o piatră de moară.

Am decis să plec de la ProSport pentru că am primit șansa de a lucra alături de cea mai tare echipă de investigație care a existat vreodată în România. Am crescut alături de jurnaliștii aflați acum la Gazeta Sporturilor, acum voi încerca să țin pasul cu ei. Un clasic al fotbalului ar fi spus că "e o șanse, na-na-ni, na-na-na".

În ciuda patetismului care mă înghesuie, vreau să le mulțumesc colegilor de la Mediafax și în special băieților (fete nu mai sunt în redacție, dar nu din vreun motiv misogin) tenaci de la ProSport care fac o treabă excelentă în ciuda vremurilor.

În final, îi mulțumesc persoanei de la care am învățat noțiunea de "outstanding". Șerifule, sper să nu mă înjuri! Nu e o chestiune de viață și de moarte", a scris Costin Ştucan pe Facebook.

Vezi şi: Alți doi miniștri tehnocrați sunt în drum spre partide pentru o candidatură la parlamentare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.