Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutare strategică făcută de China: a lansat pe orbită trei sateliți de teledetecție pentru a monitoriza resursele de apă de pe Pământ

www.NSA.com
satelit militar

China a lansat cu succes trei sateliți de teledetecție a Pământului pe o orbită sincronă soarelui la o altitudine de 500 km, a declarat dezvoltatorul privat de rachete Galaxy Space Aerospace.

Racheta a fost lansată la ora 12:11 de la Cosmodromul Jiuquan din nordul țării. A lansat doi sateliți din seria Taijin-1 (01 și 02) pe orbită, precum și un satelit mic, Donghai-1.

Potrivit Galaxy Space Aerospace, dispozitivele Taijin-1 vor fi utilizate de companii comerciale, inclusiv în silvicultură și agricultură și în monitorizarea resurselor de apă.

Cu ajutorul aparatului Dunhai-1, experții intenționează să testeze tehnologia de teledetecție multi-mode, care utilizează polarizarea pentru a transmite un semnal prin satelit, precum și o serie de alte tehnologii interne pentru testarea pe orbită, datorită cărora în viitor va fi posibilă furnizarea de servicii prin satelit în zone legate de oceane și alte zone îndepărtate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.