Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutarea anului pe piața auto din România! O campanie din Bulgaria anunță revoluție

Pinterest
Gaz bord

Unul dintre cei mai importanți producători auto din Europa de Est se pregătește să intre în România. Compania e deja prezentă în Bulgaria, unde oferă o garanție unică: 1 milion de kilometri fără nicio problemă.

Producătorul rus de mașini  GAZ își extinde rețeaua de vânzare în Europa. Potrivit unor surse de încredere, East Car Rental and Trading, care este importatorul oficial pentru Bulgaria al autovehiculelor GAZ, va fi și hubul brandului auto pentru Balcani, deci și pentru România.

Noul model vedetă al brandului GAZ este GAZelle NN, un autovehicul de transport marfă cu capacități mari de încărcare, o mulțime de echipamente suplimentare și utilități dedicate șoferului și pasagerilor. Vehiculul este vândut în Bulgaria cu o garanție revoluționară – un milion de kilometri. Autovehiculul  este echipat cu un motor Volkswagen - 2.0 TDI.

content-image

Compania GAZ  a revoluționat deja piața auto din Bulgaria cu modelul GAZelle NN. Deși marca GAZ este prezentă de doar 3 luni în Bulgaria, în acest timp scurt, modelul GAZelle NN a ajuns să dețină peste 50 la sută din cotă de piață pe segmentul de transport marfă.

Potrivit unor surse de încredere, modelul GAZelle NN ar urma să fie disponibil în România cu un preț începând cu 69 000 de lei sau chiar mai ieftin, în cazul în care vor continua programele guvernamentale de sprijin pentru înnoirea parcului auto național.

Cu un astfel de preț și cu potențialul vehiculului în sine, este de așteptat ca atât noul model, cât și brandul auto GAZ să revoluționeze piața auto din România!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.