Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutări spectaculoase în PSD / SURSE

surse

În PSD se discută, după Congres, despre coagularea in partid a unei facțiuni formată din nume sonore si la care sa adere PSD-iștii nemultumiti care nu vor să plece la Victor Ponta.

Tatonările au început cu mult înainte de Congres, dar elementul care a dat aripi proiectului a fost numărul surprinzător de voturi obținut de deputatul PSD Liviu Pleșoianu pentru șefia partidului, zic surse din PSD.

„Cine nu e de acord cu directia partidului, dar nu vrea sa plece la Pro Romania, are varianta sa se regrupeze in jurul lui Plesoianu”, spun surse din partid.

'Plesoianu le-a propus lui Șerban și Olguța și altor opozanți ai actualei conduceri sa formeze un grup in interiorul PSD care sa vina cu un mesaj unitar si care sa faca opozitie la Dancila, la nevoie. Este exclus sa sustina iesirea de la guvernare, dar s-a discutat de opozitie in interiorul PSD”, mai zic sursele citate.

Catalin Radulescu si Codrin Stefanescu sunt vehiculati in partid ca fiind sustinatori ai acestei mutari, la fel si Florin Iordache.

Plesoianu a fost cel mai aplaudat speaker la Congresul PSD. Dancila a castigat alegerile, deputatul a castigat simpatia salii.

Plesoianu a fost votat de 715 delegati PSD la sefia partidului, cu mult peste nume vechi din PSD precum Șerban Nicolae (375 de voturi) și Ecaterina Andronescu (50 de voturi).

Citește și: Regrupări în PSD după Congres. Codrin Ștefănescu își anunță următoarea mutare: 'Adevarata batalie abia incepe!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.