Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutări tactice de trupe în Donețk – oamenii lui Kadîrov intră în forță pentru 'eliberarea unor așezări'

mei.edu
ramzan kadirov

Șeful Ceceniei, Ramzan Kadîrov, anunță că trupele sale intervin în aceste zile în Donețk. Misiunea e să „elibereze” unele zone încă dominate de forțele armate ucrainene.

"Prieteni, unitățile cecene au primit un nou ordin de redistribuire a forțelor lor. Teritoriile Republicii Populare Donețk devin zona de responsabilitate. Conform ordinului, luptătorii unităților cecene ar trebui să înceapă ostilitățile active și să elibereze o serie de așezări", a scris Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei, pe canalul său de Telegram.

Potrivit acestuia, acum luptătorii ceceni se pregătesc pentru activități de asalt, sunt sprijiniți activ de Ministerul rus al Apărării și de Statul Major General al Forțelor Armate ale Federației Ruse.

După cum a remarcat Kadîrov, comandamentul unităților a dezvoltat planuri pentru avansarea și eliberarea așezărilor timp de câteva zile, precum și pentru colectarea de noi date de informații. El a adăugat că adjunctul Dumei de Stat a avut, de asemenea, o întâlnire cu comandanții responsabili pentru direcția Maryinsky - forțele speciale Akhmat și regimentul de nord-Akhmat al Ministerului rus al Apărării au fost staționate acolo. Acestea vor fi comandate de generalul-maior Apty Alaudinov.

Șeful Ceceniei a clarificat faptul că aceleași ordine de a continua ofensiva au fost date altor unități ale ministerului rus al apărării și gărzii naționale ruse, care se află acum în secțiuni alternative ale liniei de contact a regiunilor Zaporoje și Herson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.