Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutu este în vizorul Fiscului italian

adrian mutu

Adrian Mutu, atacantul echipei ASA Târgu-Mureș, este în vizorul Fiscului italian în dosarul de evaziune fiscala început în 2012.

Gazzetta dello Sport a publicat, potrivit Mediafax, lista jucatorilor vizați de ancheta Fiscului italian. Pe aceasta lista apare și numele lui Adrian Mutu (37 de ani). Atacantul român a jucat în Italia pentru Inter Milano, Verona, Parma, Juventus, Fiorentina și Cesena.

Lista integrala a jucatorilor implicați în dosarul de evaziune fiscala, publicata de jurnaliștii italieni, este: Gustavo German Denis, Juan Fernando Quintero, Adrian Mutu, Ciro Immobile, Matteo Paro, Hernan Crespo, Pasquale Foggia, Antonio Nocerino, Marek Jankulovski, Cristian Gabriel Chavez, Ignacio David Fideleff, Ivan Ezequiel Lavezzi, Gabriel Paletta, Emanuele Calaio, Cristian Molinaro, Rios Pabon, Diego Alberto Milito.

Gazzetta dello Sport anunța ca președinții de club Adriano Galliani (AC Milan), Aurelio De Laurentiis (Napoli), Claudio Lotito (Lazio) și fostul președinte al lui Juventus, Jean Claude Blanc, se numara printre suspecți, alaturi de mai mulți impresari, printre care și Alessandro Moggi. Pâna acum, autoritațile italiene au pus sechestru pe bunuri în valoare de 12 milioane de euro.

Cazul numit "Offside" a început la Napoli în 2012, unde patru procurori au detectat o rețea în care sunt angrenate 35 de cluburi din Serie A și B, precum și peste 100 de persoane.

Mecanismul fraudulos priva Statul italian de încasarea taxelor provenite din tranzacțiile comerciale privind transferurile de jucatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.