Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutu și Dinamo, PARTENERIAT cu marele Rivaldo

www.thesefootballtimes.co
Rivaldo

Adrian Mutu, managerul general al clubului Dinamo, are un parteneriat cu marele fotbalist brazilian Rivaldo. Acesta îi va recomanda jucători pentru Dinamo. Până acum, Mutu a adus un singur fotbalist la Dinamo, pe italianul Ceccarelli.

„Briliantul” a devenit mai nou partener de afaceri cu Rivaldo Ferreira, fostul mega-star al Barcelonei, a anunțat Digi Sport. O firmă multinațională cu sediul la Londra, care-l are ca reprezentant, printre alții, și pe Mutu, este o companie multinațională din industria alimentară și a băuturilor, specializată în băuturi energizante pentru sportivi și care colaborează cu branduri importante din lume, anunță Libertatea.

Citește și: Zi DECISIVĂ pentru Victor Becali: Fostul impresar ar putea fi ELIBERAT

Firma reprezentată de Mutu a semnat un parteneriat strategic cu societatea ”Love Football Scouting”, acolo unde Rivaldo este cea mai importantă ”figură”. Practic, Mutu și Rivaldo vor contribui împreună la dezvoltarea unui nou proiect.

Societatea reprezentată de Rivaldo se ocupă și cu scoutingul, deci poate reprezenta o altă sursă pentru aducerea unor jucători buni la Dinamo.

Cele două firme reprezentate de Mutu și de Rivaldo vor fuziona a forma o agenție de sport internațional, de consultanță strategică și financiară, urmând, totodată, să dezvolte și centre de recuperare medicală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.