Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutu: 'Nu vreau să fac mare caz din acest egal cu Bilbao pentru că eu voiam victoria'

www.romaniatv.net
Adrian Mutu manager Dinamo

Directorul general al grupării de fotbal FC Dinamo, Adrian Mutu, a declarat joi seara, că nu vrea să facă mare caz de rezultatul de egalitate, 1-1, obținut cu Athletic Bilbao în prima manșă a turului 3 preliminar al Europa League, deoarece el dorea victoria de la jucătorii antrenați de Cosmin Contra.

"Am avut o primă repriză mai slabă pentru că am început cu frică, dar după golul primit ne-am revenit. Chiar dacă Athletic Bilbao are în continuare prima șansă, consider că am făcut un meci bun, am ieșit onorabil ca să spun așa. Dar nu vreau să fac mare caz din acest rezultat pentru că eu vroiam victoria și o vreau în continuare. Eu le-am spus să joace cu curaj, să aibe încredere în ei pentru că orice adversar poate fi învins. Mergem în Spania cu șansa a doua, dar îmi pare rău de ocaziile pe care le-am avut azi și nu le-am fructificat", a spus el, conform Agerpres.

Citește și: Contra, după egalul cu Bilbao: 'Sunt un antrenor fericit, putem produce surpriza la Bilbao dacă jucăm ca în repriza a doua'

Adrian Mutu susține că arbitrul a greșit în defavoarea formației Dinamo la două faze importante ale partidei de joi de pe Arena Națională. "Cred că la golul lor a fost fault la Filip, iar la golul marcat de Nemec și anulat de arbitru nu a fost ofsaid. Așa că putem spune că am fost nedreptățiți", a menționat Mutu.

Echipa de fotbal Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida cu formația spaniolă Athletic Bilbao, disputată, joi seara, pe Arena Națională din Capitală, în prima manșă a turului 3 preliminar al Europa League. Meciul retur se va disputa în 3 august, la Bilbao.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.