Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutu: 'Vasile a făcut cât a putut, nu se pune problema să nu prindem play-off-ul'

www.romaniatv.net
Adrian Mutu manager Dinamo

Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, spune că antrenorul Vasile Miriuţă a făcut tot ce a a putut în cele câteva zile avute la dispoziţie înaintea debutului său, cu FCSB, şi că, în ciuda înfrângerii de duminică, echipa sa nu va rata play-off-ul, deşi ocupă în acest moment locul 7.

"Cred că rezultatul nu este echitabil, un rezultat de egalitate era mai echitabil. Am dominat prima repriză, am fost clar mai buni, în cea de-a doua au fost acţiuni şi de o parte şi de cealaltă. Eu cred că astăzi un rezultat de egalitate era cel mai corect. Băieţii au jucat, şi-au creat ocazii, din păcate nu am fost concreţi. trebuie să lucreze atacanţii, să fie mult mai concentraţi, ocazii au avut. Bokila trebuie să-şi intre în formă, că aşa nu merge, nu e ok cum joacă, un jucător de valoarea lui trebuie să demonstreze mult mai mult. Băieţii au forţat cât au putut, şi Steaua a jucat în repriza a doua. Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Steliano a jucat bine în prima repriză, în a doua a avut o cădere de randament. Eu cred că îşi va reveni. Sper să uite de acel transfer care nu s-a realizat şi să-şi dea drumul la joc. Accidentarea lui nu cred că e gravă. E prea devreme să vorbim de play-off, o să vedeţi că Dinamo o să fim acolo. E  o situaţie de moment, Vasile a făcut cât a putut în câteva zile. Eu am văzut o echipă Dinamo care mi-a plăcut 50-60 de minute şi sunt speranţe. O să facă treabă bună şi Vasile şi o să prindem şi play-off-ul. Ce pot să le reproşez băieţilor e doar că nu au fost concreţi în faţa porţii şi că nu au marcat. În ceea ce priveşte forma lor fizică, băieţii sunt ok", a declarat Mutu, conform News.ro.

Citește și: Dică, după victoria cu Dinamo: 'Îmi pare rău că nu am marcat mai mult, dar important este că am reuşit să câştigăm'

Formaţia FCSB a învins Dinamo, scor 1-0 (1-0), în derbiul din etapa a XII-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională. Unicul gol al meciului a fost marcat de Momcilovici, în minutul 31. Budescu (FCSB) a ratat un penalti, în minutul 76.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.