Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzee bucureştene PUSE PE BUTUCI pe fondul răspândirii virusului Covid 19 - Până când vor sta închise

www.natgeo.ro
muzeul national de istorie

Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR) suspendă orice activitate cu publicul pentru limitarea efectelor extinderii epidemiei virale cu Covid-19. Şi Muzeul Naţional al Ţăranului Român (MNTR) a anunţat aceeaşi măsură, potrivit news.ro.

"Având în vedere riscul de extindere a epidemiei virale cu Covid-19 şi ca urmare a consultării dintre Ministerul Culturii şi managerii instituţiilor subordonate, s-a luat decizia ca în perioada 10 martie - 22 martie 2020 să se suspende toate activităţile şi evenimentele cu public organizate la nivelul fiecărei instituţii.

Citește și: DNA a găsit la DIICOT interceptări care îl ÎNFUNDĂ pe fostul vicepreședinte PSD Caraș - Transcrierea acestora, motivul prelungirii măsurii preventive

Decizia vizează în special instituţiile de spectacole sau concerte, instituţiile muzeale, Biblioteca Naţională a României şi Centrele Culturale, ca urmare a măsurilor de prevenire a răspândirii noului virus COVD-19", se arată în informarea MNIR.

Instituţia reaminteşte că măsura se va aplica până în data de 22 martie, cu posibilitatea de prelungire.

De asemenea, Muzeul Naţional al Ţăranului Român transmite: "Având în vedere prevederile circularei Ministerului Culturii nr. 1775/10.03.2020, Muzeul Naţional al Ţăranului Român se vede nevoit să anuleze desfăşurarea activităţilor şi evenimentelor cu public, până în ziua de 22 martie 2020, inclusiv. Ne cerem scuze faţă de publicul nostru, de parteneri şi de colaboratori şi ne exprimăm speranţa că ne vom relua activitatea obişnuită, în cel mai scurt timp posibil".

Citeşte şi: LOTUL 'PSD ARAD' nu riscă nimic pe fondul EPIDEMIEI cu coronavirus - ICCJ îi ţine în case încă 30 de zile în mega-dosarul de corupţie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.