Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzeele din Viena au deschis un cont OnlyFans, platformă dedicată exclusiv adulţilor

evz.ro
onlyfans only fans

Muzeele din Viena au deschis un cont OnlyFans, platformă dedicată exclusiv adulţilor. Contul a fost creat pentru a afişa tablouri cu nuduri. Comisia de turism din capitala Austriei contestă decizia anumitor platforme de social media de a cenzura arta.

Comisia de turism din Viena a găsit un nou site pentru libera exprimare artistică: platforma dedicată exclusiv adulţilor OnlyFans, scrie The Guardian.

Consiliul de turism din Viena a deschis un cont pe OnlyFans – singura reţea socială care permite expunerea nudităţii – în semn de protest faţă de cenzura impusă de platformele de social media la adresa muzeelor ​​şi galeriilor sale de artă, potrivit Mediafax.ro.

În iulie, noul cont TikTok al Muzeului Albertina a fost suspendat şi apoi blocat pentru că a afişat lucrări ale fotografului japonez Nobuyoshi Araki ce reprezentau un sân feminin, forţând muzeul să deschidă un nou cont. Acest lucru a urmat unui incident similar din 2019, când Instagram a decis că o pictură a lui Peter Paul Rubens a încălcat standardele comunităţii platformei, care interzicea nuditatea – chiar şi cea care este „de natură artistică sau creativă”.

În 2018, fotografia Muzeului de Istorie Naturală a figurinei Venus of Willendorf, veche de 25.000 de ani, a fost considerată pornografică de Facebook şi scoasă de pe platformă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.