Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzeul Luvru din Abu Dhabi şi-a redeschis porţile pentru vizitatori, la peste trei luni după ce a fost închis

agerpres.ro
Muzeul Luvru Abu Dhabi

Muzeul Luvru din Abu Dhabi şi-a redeschis porţile pentru vizitatori miercuri, la peste trei luni după ce a fost închis în contextul măsurilor impuse de autorităţile din Emiratele Arabe Unite pentru a limita răspândirea noului coronavirus, informează DPA.

Vizitatorii trebuie să îşi facă din timp o programare online, iar administratorii muzeului le vor aloca o oră la care trebuie să se prezinte în faţa instituţiei. De asemenea, vizitatorii vor putea să petreacă doar trei ore în interiorul muzeului şi trebuie să poarte măşti şi mănuşi de protecţie, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Emil Boc, despre situația actuală a României: Criza de acum nu este una sistemică, ci una conjuncturală, care poate fi rezolvată

Totodată, ei vor depinde de o aplicaţie pentru telefoane mobile pentru a primi informaţii despre operele de artă expuse în muzeu, întrucât pliantele tipărite pe hârtie nu vor mai fi disponibile.

Autoritatea pentru Cultură şi Turism din Abu Dhabi a anunţat că numărul de vizitatori care sunt prezenţi simultan în incintă nu trebuie să depăşească 40% din capacitatea totală de primire a acestui muzeu.

Capitala Emiratelor Arabe Unite a început să relaxeze restricţiile în ultimele săptămâni, deşi interdicţia de intra şi de a părăsi această ţară va rămâne în vigoare cel puţin până în data de 29 iunie.

Citește și: Vasile Astărăstoae profețește: Începând cu această dată, cazurile de coronavirus se vor diminua

Turiştilor le este în continuare interzis să viziteze Abu Dhabi, deşi oraşul învecinat Dubai a anunţat deja că va începe să primească vizitatori externi pe 7 iulie.

Autorităţile din Emiratele Arabe Unite au raportat peste 45.000 de cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus şi 305 decese asociate maladiei COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.