Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzeul Madame Tussauds din Londra a reîmbrăcat statuia lui Trump în ţinută de golf

https://www.euronews.com/
trump golf ceara

Muzeul Madame Tussauds din Londra, care găzduieşte statui din ceară ale celebrităţilor, a marcat victoria lui Joe Biden în alegerile prezidenţiale din SUA. Dacă statuia viitorului preşedinte american nu este încă realizată, cea a lui Donald Trump este încă acolo şi responsabilii muzeului au decis să-i schimbe costumul cu o ţinută de golf, potrivit news.ro.

Ţinuta face referire la marea pasiune a preşedintelui american, care se afla sâmbătă pe un teren de golf în momentul anunţului înfrângerii sale în faţa lui Joe Biden. El a mers pe terenul de golf din Sterling, Virginia, nu departe de Washington D.C. şi de Casa Albă, scrie BFM TV.

Citește și: DNA intră LA RUPERE în DGASPC Timiș - Șeful structurii REȚINUT pentru luare de mită de O SUTĂ DE ORI pentru facilitarea indemnizațiilor de handicap

Donald Trump, numit "cel mai bun preşedinte-jucător de golf al Statelor Unite" de o revistă de specialitate, a petrecut mai mult de patru ore la golf. După ce a încheiat partida, miliardarul republican s-a fotografiat cu un cuplu de proaspăt căsătoriţi.

Muzeul Madame Tussauds din Berlin şi-a exprimat încă de săptămâna trecută sprijinul pentru candidatul democrat Joe Biden aruncând statuia lui Trump la gunoi.

"Alegerile americane sunt iminente şi facem loc pentru viitorul preşedinte. Puteţi să-l vedeţi pe Trump în această postură până duminică", a indicat muzeul pe Instagram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.