Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzeul Naţional Brukenthal - Gratuitate pentru pensionari, sâmbătă, de Ziua Internaţională a Vârstnicilor

Pensionarii pot vizita gratuit pe 1 octombrie obiectivele din cadrul Muzeului Naţional Brukenthal, cu prilejul Zilei Internaţionale a Vârstnicilor.

Conform unui comunicat transmis, joi, de Muzeul Naţional Brukenthal, pensionarii trebuie să probeze cu documente încadrarea în această categorie, iar vizitele pot avea loc în intervalul orar 09,00-16,15.

Organizaţia Naţiunilor Unite, prin Rezoluţia nr. 45/106 din 1991, a instituit "Ziua Internaţională a Vârstnicilor", zi care se sărbătoreşte în fiecare an la data de 1 octombrie, de către toate ţările membre, arată sursa citată.

"Ziua Internaţională a Vârstnicilor este o sărbătoare şi, totodată, o dovadă a preţuirii sincere şi a respectului pe care naţiunile lumii le datorează persoanelor de vârsta a treia pentru eforturile şi acumulările realizate de-a lungul timpului. Solicitarea gratuităţii în muzee a pensionarilor a fost elaborată de Ministerul Culturii urmare a solicitării Uniunii Generale a Pensionarilor, precum şi a Consiliului Naţional al Organizaţiilor de Pensionari şi Persoane Vârstnice, în sensul acordării gratuităţii la vizitare pentru pensionari, în ziua de 1 octombrie 2022", se mai menţionează în comunicatul de presă, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.